Evdeneve Nakliyat Taşımacılık firmalarını gösteren nakliye rehberi ..  

Firma Arama



Reklam Alanı



Son Eklenen Firmalar

>> Tümünü Göster


Son Eklenen Ä°lanlar

>> Tümünü Göster


Haberler
Müsiad Başkanı Vardan: 12 Eylül Referandumu Bir Fırsattır, Evet Diyeceğiz haberi (Haber Yayın Tarihi: 18 Ağustos 2010 Çarşamba Saat 21:28 - Okunma : 3931)
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Başkanı Ömer Cihad Vardan, 12 Eylül referandumunun Türkiye için bir fırsat olduğunu bu fırsatı değerlendirmek için evet diyeceklerini söyledi. Anayasa değişikliğine engel olmak isteyenleri eleştiren Vardan, "Türkiye'de bugün bazıları ayaklarımıza prangalar vurmak istiyor. Ve hizmetin sadece bir grubun tekelinde statükocular tarafından yapılabileceğine inananlar var." dedi.

MÜSİAD'ın Gazi Üniversitesi Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen geleneksel iftarında konuşan Vardan, dünya ekonomisinin ekseninin batıdan doğuya kaydığı bir dönemde, doğunun en batısında batının en doğusunda kalan Türkiye'nin büyük avantajlara sahip olduğunu kaydetti.

Türk ekonomisinin bu anlamda her geçen gün büyüdüğünü dile getiren Vardan, 12 Eylül 2010 tarihinde yapılacak referanduma ilişkin açıklamalarda bulundu. "Türkiye'de bugün bazıları ayaklarımıza prangalar vurmak istiyor. Ve hizmetin sadece bir statükocular tarafından yapılabileceğine inananlar var. Bu şekilde bir yere varamayız." diyen Vardan, Türk ekonomisi yükselme trendine girdiğini, işsizlik rakamlarının bu gerçeği gösterdiğine dikkat çekti.

YA DÜŞECEĞİZ YA YÜKSELECEĞİZ

Şimdi sıranın Türkiye'deki demokrasiyi yükseltmeye geldiğini aktaran Vardan, şu değerlendirmeyi yaptı: "İnsan hak ve özgürlüklerini güçlendirecek tarihi bir fırsat önümüzdedir. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak ya yükselmek üzere 12 Eylül'deki fırsatı değerlendireceğiz. Ya da düşeceğiz. Referandum sonucu Türkiye'nin dünya klasmanında nerede olacağına karar vereceği dönüm noktası olacaktır. Bu nedenle referandumda evet diyeceğiz."


Popüler Firmalar
Özyıldızlar Evden Eve Nakliyat | bağcılarda eşya taşımacılığı | esenlerde ofis ve büro taşımacılığı | bakırköyde askılı tekstil taşımacılığı | bağcıla
Özyıldızlar Evden E...



  Ä°letiÅŸim

  Telefon
  0 850 220 45 75
  Email
  info@evdeneveciler.com


  Sitemap - Rss - Kullanıcı SözleÅŸmesi