As Cantürk Nakliyat - Evdeneve Nakliyat Taşımacılık firmalarını gösteren nakliye rehberi


GOLD ÜYE SAYFASI

Üyelik Tarihi : 28-04-2017
Firma Adı : As Cantürk Nakliyat
Firma Yetkili : Ahmet CANTÜRK
Çalışan Sayısı : 5 - 10 Kişi
İncelenme : 4799
Facebook'ta Paylaş

İLETİŞİM BİLGİLERİ


Adres
: ETİMESGUT
Şehir : Ankara
Telefon : 0 554 980 42 67
GSM : 0 554 980 42 67
Faks :
Website : http://


FİRMA SAYFALARI


İLANLAR

Firmaya ait ilan bulunamadı...


As Cantürk Nakliyat






HAKKIMIZDA


As Cantürk Nakliyat

 

Firmamız müşterileri ile karşılıklı güven doğrultusunda bu günlere gelmiş, dostluk ve hoşgörü çerçevesinde kalite konusunda taviz vermeden yoluna devam etmeye kararlıdır. Portföyümüzde bulunan müşterilerimizle sağladığımız bire bir yakın dostluklar bizi diğer firmalardan ayıran en önemli özelliğimizdir.

 

 

İlkesi ;kaliteli hizmet ve müşteri memnuniyeti olan firmamızı aramanız bize yeni dostluklar kazandıracaktır. Birçok markayı ve ürünü bünyesinde bulunduran firmamız ile çalışma ayrıcalığını sizlerinde yaşaması bize büyük mutluluk yaşatacak ve hizmet anlayışımızda yeni ufuklar açacaktır.

 

ankarada evden eve ekipmanlı nakliyat işi yapanlar, ankara evden eve fuar taşımacılığı yapanlar, ankarada güvenilir evden eve nakliyat hizmeti verenler, ankara geneli evden eve nakliyat işi yapanlar, ankara çankayada evden eve nakliyat hizmeti verenler, ankara geneli 7/24 nakliyat hizmeti verenler, ankarada marangozlu nakliyat hizmeti verenler, ankarada evden eve ekipmanlı nakliyat hizmeti verenler, ankarada ambalajlı nakliyat hizmeti verenler, ankarada şehirler arası nakliyat işi yapanlar, ankarada ekipmanlı nakliyat işi yapanlar, ankarada 7/24 nakliyat işi yapanlar, ankarada şehir içi nakliyat hizmeti verenler, ankarada evden eve nakliyat hizmeti verenler, ankarada evden eve nakliyatçılar, ankarada asansörlü nakliyat işi yapanlar, ankarada evden eve nakliyat işi yapanlar, ankarada evden eve 7/24 nakliyat işi yapanlar, ankarada kompile evden eve nakliyat işi yapanlar, ankara sincanda evden eve nakliyat hizmeti verenler


ETİKETLER